Catarge TidaFlag

Catarge cu o inalta rezistenta mecanica in combinatie cu flexibilitate, nu necesita intretinere si au o greutate redusa.Solicitarile din vint care actioneaza asupra steagului si a catargului sunt calculate in conformitate cu EUROCODE E. Catargele din fibra de sticla  si Catargele telescopice din duraluminiu  au o flexibilitate ridicata in comparatie cu cele de lemn sau metal.Solutia optima de expunere a steagurilor, mesajelor dvs in orice conditii atmosferice, pentru ca acestea sa ramana vizibile intotdeauna.Ne mandrim cu o tehnologie si o calitate recunoscute in lumea intreaga si am reusit sa indeplinim toate cererile clientilor, astazi avem distribuitori in peste 30 de tari si expansiunea continua.

 

 

TIDAFLAG  este unic importator Tidaholm Suedia, care este lider mondial al catargelor din fibra de sticla are la origine firma Tidaplast AB, fondata in 1980. Istoricul sau ne intoarce in timp pana la sfarsitul anilor 1950, cand Bofors, cunoscuta firma suedeza de armament , a inceput producerea catargelor din fibra de sticla in Tidaholm.

Tipuri de catarge

CATARGE FIBRA

CATARGE FIBRA

Catarge clasice cu sistem ridicare-coborare steag cu cablu intern si manivela.

Un mod confortabil de ridicare – coborare a steagului, iar in cazul drapelelor de tip flamura acestea pot fi coborate cu usurinta de la sol nemaifiind necesara rabatarea catargului. Acest tip de cablare ofera si un sistem de protectie impotriva actiunilor de vandalism.

Vezi mai mult

CATARGE MOBILE

CATARGE MOBILE

Catargele au o talpa deosebit de rezistenta, avand incorporata o balama pentru ridicare si armaturi metalice pentru fixare in beton.

Talpa noastra este considerata una din cele mai rezistente de pe piata.

Datorita sistemului cu balama, ridicarea si coborarea catargului este foarte usoara.

Vezi mai mult

789

Steaguri

45

Catarge

1209

Printuri

2016

Altele

ultimele proiecte

AVAND EXPERIENTA IN DOMENIU DIN 1996 REUSIM SA OFERIM SERVICII DE CEA MAI BUNA CALITATE, LA CELE MAI MICI PRETURI.

TIDAFLAG din Tidaholm Suedia lider mondial al catargelor din fibra de sticla are la origine firma Tidaplast AB, fondata in 1980. Istoricul sau ne intoarce in timp pana la sfarsitul anilor 1950, cand Bofors, cunoscuta firma suedeza de armament , a inceput producerea catargelor din fibra de sticla in Tidaholm.