Printuri textile

Executam servicii complete de creatie, finisare,pree-pres si printare digitala cu cele mai noi tehnologii din domeniul printului digital pe textile.

Unul din echipamentul digital pentru print direct pe materiale textile (polyester,bumbac,satin,nylon,etc.),cu cerneala pe baza de sublimare si pigment, foloseste 6 tipuri de culoare.

Care sunt avantajele printurilor textile in detrimentul celor clasice?

Un prim mare avantaj este faptul ca un print textil este 100 % ecologic. Este adevarat ca backlitul este realizat din poliester, insa acest poliester este reciclat. Pe langa asta, imprimara se face cu ajutorul unei cerneli naturale pe baza de apa.

Bannerele textile in casete luminoase, cea mai buna solutie pentru promovarea stradala

Este foarte simplu sa folosesti aceste bannere in casete luminoase, atat pentru interior cat si pentru exterior. Aceste casete luminoase pun in evidenta orice mesaj, atragand atentia prin eleganta. De regula, casetele luminoase sunt realizate din aluminiu de diverse grosimi. Bannerul este protejat de o sticla de tip plexiglas, ceea ce ii ofera o siguranta destul de mare impotriva socurilor fizice.

Bannerele textile in casete luminoase prezinta o multime de avantaje. Evident, sunt pastrate avantajele bannerelor textile si sunt aduse si alte avantaje, cum ar fi faptul ca prinderea se face foarte usor, iluminarea poate sa fie LED, ducand la economii substantiale iar impactul vizual este unul urias.

AVEŢI O AFACERE PE CARE DORIŢI SĂ O PROMOVAŢI? CU NOI PUTEŢI REUŞI.

789

Steaguri

45

Catarge

1209

Printuri

2016

Altele

ultimele proiecte

AVAND EXPERIENTA IN DOMENIU DIN 1996 REUSIM SA OFERIM SERVICII DE CEA MAI BUNA CALITATE, LA CELE MAI MICI PRETURI.

TIDAFLAG din Tidaholm Suedia lider mondial al catargelor din fibra de sticla are la origine firma Tidaplast AB, fondata in 1980. Istoricul sau ne intoarce in timp pana la sfarsitul anilor 1950, cand Bofors, cunoscuta firma suedeza de armament , a inceput producerea catargelor din fibra de sticla in Tidaholm.