Steaguri personalizate

Este una din metodele de promovare care garanteaza vizibilitate, culoare si mesaj.

  • Puteti alege orice forma doriti, la orice dimensiune
  • Culorile si imaginile folosite vor exprima exact mesajul pe care doriti sa-l transmiteti
  • Oferim o gama larga de posibilitati de confectionare, pentru a putea avea vizibilitate maxima.

Aplicabilitate:   -sediul firmei
                             -targuri
                             -expozitii
                             -evenimente

Printurile personalizate textile, o noua solutie pentru publicitate stradala si nu numaiDin ce in ce mai multe printuri textile sunt folosite pentru publicitate in diverse medii, fie ca vorbim despre publicitatea de la metrou sau despre cea stradala. Aceste printuri sunt folosite, de regula, in panouri grafice si sunt realizate pe un backlit textil de culoare alba.

Cu aceste proprietati, printul textil capata un succes din ce in ce mai mare, deoarece aduce o serie de avantaje cat se poate de interesante.

Printre avantaele pe care le aduc printurile personalizate textile se numara si faptul ca au o greutate redusa. Putem spune chiar ca este mult redusa, cantarind doar 10% din greutatea bannerelor normale. De asemenea, o suprafata printata pe un material textil nu va reflecta niciodata lumina. Astfel, daca iti doresti un astfel de banner pentru a realiza un film sau pentru o acuratete vizuala cat mai mare, este solutia perfecta.

AVEŢI O AFACERE PE CARE DORIŢI SĂ O PROMOVAŢI? CU NOI PUTEŢI REUŞI.

Steaguri Vela-Lacrima

12717799_979519325472211_787648956711104320_n
789

Steaguri

45

Catarge

1209

Printuri

2016

Altele

AVAND EXPERIENTA IN DOMENIU DIN 1996 REUSIM SA OFERIM SERVICII DE CEA MAI BUNA CALITATE, LA CELE MAI MICI PRETURI.

TIDAFLAG din Tidaholm Suedia lider mondial al catargelor din fibra de sticla are la origine firma Tidaplast AB, fondata in 1980. Istoricul sau ne intoarce in timp pana la sfarsitul anilor 1950, cand Bofors, cunoscuta firma suedeza de armament , a inceput producerea catargelor din fibra de sticla in Tidaholm.