Despre noi

Cine suntem?

Avand experienta in domeniu din 1996 reusim sa oferim servicii de cea mai buna calitate, la cele mai mici preturi.

Flagmore Suedia lider mondial al catargelor din fibra de sticla are la origine firma Tidaplast AB, fondata in 1980.

Istoricul sau ne intoarce in timp pana la sfarsitul anilor 1950, cand Bofors, cunoscuta firma suedeza de armament, a inceput producerea catargelor din fibra de sticla in Tidaholm.

Datorita seriozitatii si profesionalismului de care am dat dovada am reusit colaborarea cu firme de prestigiu atat din tara cat si peste hotare, printe acestia se numara: METRO Romania, Chisinau, Belgrad, ROMSTAL Romania, Chisinau, REAL, SELGROS Romania, CARREFOUR, CORA, PRACTIKER, PHILLIP MORRIS, ROMPETROL, PETROM, MOL, MERCEDES, SKODA, VOLVO, SCANIA, FIAT, PEUGEOT, BANK OF GREECE, CONTINENTAL si multi altii.

FLAGMORE este unul dintre cei mai mari producători de catarge din fibră de sticlă din lume, cu o capacitate de 60.000 de stalpi pe an. Fabrica noastră din Kose vald, Estonia (lângă Tallinn) într-una dintre cele mai moderne unități de producție din această afacere și este certificată cu ISO 9001.

 

Pana in prezent  au produs și livrat peste 1.000.000 de catarge în 45 de țări din întreaga lume. Avem birouri proprii în Finlanda, Suedia, Estonia și SUA iar reprezentanții noștri în multe țări din Europa, America de Nord și Asia.

O mica parte din clientii nostri

Se vad de departe!