Printurile textile, o noua solutie pentru publicitate stradala si nu numai

Printuri textile

Printurile textile, o noua solutie pentru publicitate stradala si nu numaiDin ce in ce mai multe printuri textile sunt folosite pentru publicitate in diverse medii, fie ca vorbim despre publicitatea de la metrou sau despre cea stradala. Aceste printuri sunt folosite, de regula, in panouri grafice si sunt realizate pe un backlit textil de culoare alba.

Un backlit textil este un material realizat din poliester, care are proprietati foarte bune. Este rezistent la sifonare, este usor si poate sa fie instalat fara probleme in ramele de aluminiu, fara a face cute.

Cu aceste proprietati, printul textil capata un succes din ce in ce mai mare, deoarece aduce o serie de avantaje cat se poate de interesante.

Care sunt avantajele printurilor textile in detrimentul celor clasice?

Un prim mare avantaj este faptul ca un print textil este 100 % ecologic. Este adevarat ca backlitul este realizat din poliester, insa acest poliester este reciclat. Pe langa asta, imprimara se face cu ajutorul unei cerneli naturale pe baza de apa.

Cel de-al doilea avantaj este cel pe care il cauta absolut toti cei care isi doresc o reclama cat mai buna: este ieftin. Costul mic nu este dat neaparat de pretul materialului, ci mai degraba de costul de transport. Acest materialse pliaza usor si se intinde foarte usor, ceea ce il face usor de transportat in cutii mici.

IN cazul in care o reclama de acest fel este indepartata, poate sa fie folosita cu usurinta din nou, intr-un alt loc. Acest lucru duce la economii foarte mari de bani.

Printre avantaele pe care le aduc printurile textile se numara si faptul ca au o greutate redusa. Putem spune chiar ca este mult redusa, cantarind doar 10% din greutatea bannerelor normale. De asemenea, o suprafata printata pe un material textil nu va reflecta niciodata lumina. Astfel, daca iti doresti un astfel de banner pentru a realiza un film sau pentru o acuratete vizuala cat mai mare, este solutia perfecta.

Bannerele textile in casete luminoase, cea mai buna solutie pentru promovarea stradala

Este foarte simplu sa folosesti aceste bannere in casete luminoase, atat pentru interior cat si pentru exterior. Aceste casete luminoase pun in evidenta orice mesaj, atragand atentia prin eleganta. De regula, casetele luminoase sunt realizate din aluminiu de diverse grosimi. Bannerul este protejat de o sticla de tip plexiglas, ceea ce ii ofera o siguranta destul de mare impotriva socurilor fizice.

Bannerele textile in casete luminoase prezinta o multime de avantaje. Evident, sunt pastrate avantajele bannerelor textile si sunt aduse si alte avantaje, cum ar fi faptul ca prinderea se face foarte usor, iluminarea poate sa fie LED, ducand la economii substantiale iar impactul vizual este unul urias.

O promovare in acest fel poate sa ofere o diferentiere cat se poate de clara fata de competitori si poate sa dea un mic avans in intregul proces de promovare.

Exitsta din ce in ce mai multe firme care produc astfel de bannere, asadar, daca urmeaza sa promovezi ceva prin bannere, este bine sa te orientezi spre casete luminoase cu bannere textile.

No Comments

Post A Comment